ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Green Rolling Rebels: Μια ιδέα που πήρε «σάρκα» και «οστά»!

Οι Green Rolling Rebels είναι εδώ! Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξή τους.

Green Rolling Rebels: Μια ιδέα που πήρε «σάρκα» και «οστά»!

Οι Green Rolling Rebels θα αποτελέσουν από εδώ και στο εξής τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του συλλόγου και των ατόμων με ειδικές ικανότητες οι οποίοι υποστηρίζουν διαχρονικά την ομάδα.

Παράλληλα, η νέα αυτή προσπάθεια έχει ως στόχο τη συσπείρωση των οπαδών αυτών σε έναν κοινό φορέα που θα παλέψει για την βελτίωση των συνθηκών στα γήπεδα που αγωνίζεται ο σύλλογος, δίχως εξάρτηση από διοικήσεις και συνδέσμους, όπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξή τους.

Αναλυτικά: Γεια σας, είμαστε μια ομάδα ατόμων με αναπηρία και μετά από αρκετά προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει σε όλα τα γήπεδα της ομάδας μας ξεκινάμε μια προσπάθεια τελείως αυτόνομη από διοικήσεις και συνδέσμους, έτσι ώστε να μπορέσει η φωνή μας να ακουστεί.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζητάμε λοιπόν την συμπαράστασή σας (Α.με Α. και Μη) να μας βοηθήσετε στην ενδυνάμωση της φωνής μας με την στήριξή σας. Όσοι περισσότεροι τόσο πιο δυνατή».

Για περισσότερες πληροφορίες στο email [email protected] και στη σελίδα στο facebook : Green Rolling Rebels

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.