ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε ένα μήνα οι οριστικές εξελίξεις για την ΠΑΕ

Καθοριστικός ο Οκτώβριος όσον αφορά την προσπάθεια εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε ένα μήνα οι οριστικές εξελίξεις για την ΠΑΕ

Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν στο «φως» ολοένα και περισσότερα δεδομένα που αφορούν την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «μπάσιμο» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπό το πρίσμα του πρότζεκτ που ακούει στο όνομα «PAO Foundation».

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν θα πορευτεί μόνος του στην προσπάθεια αυτή, αλλά θα υπάρξουν και «συμπαίκτες» στο όλο εγχείρημα.

Πάντως, οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τον επόμενο μήνα, καθώς την περίοδο αυτή λαμβάνει χώρα ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ. Μια διαδικασία η οποία χρήζει λεπτομερούς εξέτασης και χρειάζεται χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα άνωθεν δεδομένα αποτελούν ένα μικρό «κομμάτι» των διαδικασιών που έχουν λάβει χώρα ή απαιτούνται. Ουσιαστικά, το πρώτο «ξεκαθάρισμα» θα συμβεί όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προβεί στη δημοσιοποίηση της θέσης του για το ζήτημα, γεγονός που αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.