ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Βιγιαφάνιες: Παίρνει την ελληνική υπηκοότητα και ετοιμάζεται για Εθνική!

Προχωρά με γοργά βήματα η διαδικασία «ελληνοποίησης» του Λούκας Βιγιαφάνιες. Πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης της ελληνικής υπηκοότητας.

Βιγιαφάνιες: Παίρνει την ελληνική υπηκοότητα και ετοιμάζεται για Εθνική!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας από τον Λούκας Βιγιαφάνιες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να ακολουθήσει τα «χνάρια» του Ζέκα και να γίνει Έλληνας, ούτως ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο τόσο του «Βίγια», όσο και του Μίκαελ Σκίμπε.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η υπόθεση της «ελληνοποίησης» αναμένεται να ολοκληρωθεί λίαν συντόμως, πιθανότατα εντός των επόμενων δύο-τριών εβδομάδων.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.