ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Σιλά

Ο Γιακούμπα Σιλά «χτυπά» την «πόρτα» της «πράσινης» ενδεκάδας. Τι περιμένει από τον 26χρονο μέσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Σιλά

Ο Εβρίτης τεχνικός θα θελήσει να τσεκάρει τις επόμενες ημέρες την κατάσταση του Γιακούμπα Σιλά, προκειμένου να «κλειδώσει» τη μια από τις δύο θέσεις στον άξονα για το επικείμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Ο 26χρονος αρχηγός του Μάλι γύρισε στην Αθήνα έχοντας γεμάτες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ και για τον λόγο αυτόν διατηρήθηκε στα «πιτς» κόντρα στην Κέρκυρα.

Πάντως, ο Σιλά θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για μια θέση στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», γεγονός που εάν συμβεί θα οδηγήσει τον Ουζουνίδη σε μια εσωτερική… μετατόπιση. Εφ’ όσον επιλεχθεί ως βασικός, ο Σιλά θα πάρει θέση στο πλευρό του Χίλιεμαρκ, παίρνοντας τη θέση του Κουρμπέλη, ο οποίος θα τραβηχτεί στο κέντρο της άμυνας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...