ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό ήταν το μοναδικό λάθος του Μίσσα στο Ευρωμπάσκετ

Η Εθνική μας ομάδα έχασε ένα δικό της παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά, με αποτέλεσμα να ζητάμε και πάλι το «κεφάλι» του Μίσσα. Έχουμε, ωστόσο, δίκιο;

Αυτό ήταν το μοναδικό λάθος του Μίσσα στο Ευρωμπάσκετ

Περίεργο, πολύ περίεργο: είναι ένα απομονωμένο παραβάν (σαν αυτά που ψηφίζουμε στις εκλογές), μόνο που η κουρτίνα του είναι μαύρη.

Κάποιος βρίσκεται μέσα- φαίνονται τα πόδια του κάτω από την κουρτίνα, στην οποία υπάρχει κολλημένη επάνω της μια γαλανόλευκη σημαία, το σήμα του Eurobasket 2017 και μία μονάχα λέξη.

Είναι ΕΝΟΧΟΣ. Το σκοτάδι γύρω σου σε φοβίζει, όμως κάνεις ένα βήμα προς το παραβάν. Σηκώνεις το τρεμάμενο χέρι σου και…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.