ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποια ονόματα ακούγονται για «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Οι επιφανείς Παναθηναϊκοί που έχει προσεγγίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για συμπόρευση στο «PAO Foundation», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ποια ονόματα ακούγονται για «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε την Τετάρτη μέσω γραπτής ανακοίνωσής του, τις λεπτομέρειες του οράματός του για το μέλλον του συλλόγου, αναλύοντας τα δεδομένα για το «PAO Foundation».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, ξεκαθάρισε ότι το εγχείρημα αυτό απαιτεί συνοδοιπόρους, επιφανείς και μη, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία και ο σύλλογος να αναγεννηθεί.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα επιχειρηματιών, με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με το σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport» να κάνει αναφορά σε πέντε ονόματα που φέρεται ότι θα συνδράμουν στο εγχείρημα του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο (ιδιοκτήτη της Chipita), τον Τίτο Βασιλόπουλο (βιομήχανο), τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο (από τη Vivartia), τον Κωνσταντίνο Παπάζογλου (όμιλος ΠΑΦΑΡΜ) και τον Χάρη Βαφειά (εφοπλιστή).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.