ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΘΙΕΣ «ΤΟΜΕΣ»

Ουζουνίδης: Ανακοινώνει τους αρχηγούς, βάζει «πλώρη» για νέο πλάνο

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τις επιλογές του όσον αφορά το team των αρχηγών.

Ουζουνίδης: Ανακοινώνει τους αρχηγούς, βάζει «πλώρη» για νέο πλάνο

Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν το team των αρχηγών του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το όνομα που «παίζει» δυνατά για το «χρίσμα» του πρώτου αρχηγού είναι αυτό του Γιώργου Κουτρουμπή, που μετά τη φυγή του Ζέκα και του Κοτσόλη είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής του «πράσινου» ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν τούτου, οι δύο παίκτες που αναμένεται να πλαισιώσουν τον Κουτρουμπή, φέρεται να είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ρόμπιν Λουντ, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιου ονόματος-έκπληξη την τελευταία στιγμή.

Προχωρά σε αλλαγές ο Ουζουνίδης

Τα τελευταία, ανεπιτυχή, αποτελέσματα του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε αλλαγές, ούτως ώστε να επέλθει η ανάκαμψη και η πρόοδος της ομάδας, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.

Η ήττα από την Κέρκυρα φαίνεται πως αποτέλεσε τη «σταγόνα» που ξεχείλισε το «ποτήρι» για τον Ουζουνίδη που φέρεται αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, για να έρθει η πολυπόθητη αντιστροφή κλίματος.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», στους οποίους μάλιστα δόθηκε ο λόγος για τα αίτια της εμφάνισης και της ήττας στο νησί των Φαιάκων.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε διεξοδικά τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο ματς, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, προσπαθώντας να δώσει στους παίκτες του την ευκαιρία να κατανοήσουν το τι πήγε στραβά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.