ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φήμες για συμμετοχή του Κύπριου επιχειρηματία, Στέλιου Χατζηιωάννου, στο PAO Foundation

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Στέλιος Χατζηιωάννου, είναι ένα από τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Φήμες για συμμετοχή του Κύπριου επιχειρηματία, Στέλιου Χατζηιωάννου, στο PAO Foundation

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ένα από τα ονόματα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την οικονομική ισχυροποίηση του «PAO Foundation», είναι εκείνο του Στέλιου Χατζηιωάννου.

Ο 50χρονος Κύπριος επιχειρηματίας έχει έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του έναν ισχυρό σύμμαχο στο όλο εγχείρημα, που χρειάζεται τη συνδρομή επιφανών και μη, Παναθηναϊκών, όπως άλλωστε διεμήνυσε μέσω της γραπτής του δήλωσης την περασμένη Τετάρτη.

Ποιος είναι ο Χατζηιωάννου

Ο γεννημένος το 1967, Χατζηιωάννου, είναι ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας «Easyjet», την οποία ίδρυσε το 1995, έχοντας ως πρότερη εμπειρία στον επιχειρηματικό χώρο την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή επιχείρηση της οικογενείας του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Κύπρου και όχι μόνο, καθώς το net worth του υπολογίζεται στα 1.23 δισ. δολάρια (σύμφωνα με το Forbes), με ιδιαίτερη δραστηριότητα στην Αγγλία, όπου διαμένει μόνιμα, έχοντας μάλιστα σπουδάσει οικονομικά στο Λονδίνο. Το 2006 του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Σερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.