ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ανάρτηση του Ντόντσιτς που… μπέρδεψε τους Έλληνες! (pic)

Άλλο κατάλαβαν οι Έλληνες, άλλο εννοούσε ο νεαρός σούπερσταρ των Σλοβένων, Λούκα Ντόνσιτς. Δείτε τι ανέβασε.

Η ανάρτηση του Ντόντσιτς που... μπέρδεψε τους Έλληνες! (pic)

Οι Σλοβένοι έριξαν στο καναβάτσο τους Ισπανούς (92-72) και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, με τον Λούκα Ντόνσιτς να είναι -για ακόμη μια φορά- μεταξύ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Κοκόσκοφ.

Λίγο μετά τη θριαμβευτική επικράτηση επί της παρέας των αδερφών Γκασόλ, ο νεαρός σούπερσταρ της Σλοβενίας ανέβασε στο Twitter φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του, γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη: «PONOS».

https://twitter.com/luka7doncic/status/908433378562715648

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όχι, ο Λούκα δεν γνωρίζει ελληνικά, ωστόσο η ανάρτησή του στάθηκε ικανή να… μπερδέψει τους συμπατριώτες μας, για τον προφανή λόγο. Πάντως, η συγκεκριμένη λέξη έχει εντελώς διαφορετικό νόημα στα σλοβένικα, καθώς σημαίνει «περηφάνια».

Πάντως, για να τα λέμε όλα, ο Ντόνσιτς έχει όντως… μοιράσει «πόνο» στο τουρνουά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...