ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Αυτή η νύχτα μένει

Η αποψινή βραδιά μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για τον Παναθηναϊκό. Στο ραντεβού Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Αυτή η νύχτα μένει

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική αλλαγή και απόψε θα γνωρίζουμε περισσότερα. Από τη μια το PAO FOUNDATION και η πραγματική θέληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να προχωρήσει το σχέδιο για όλο τον σύλλογο και φυσικά για την ΠΑΕ.

Από την άλλη, η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει και να συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάξει χέρια και να περάσει για πρώτη φορά σε μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Στο αποψινό ραντεβού οι δυο άνδρες θα μιλήσουν για το εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το πλάνο του, τους συμπαίκτες, τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ που είναι εδώ και χρόνια όνειρο του ανθρώπου που «τρέχει» το μπάσκετ, αλλά και για τα χρέη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι θετικός στο να καλύψει μεγάλο μέρος των οφειλών και μένει να μάθουμε ποια θα είναι η κατάληξη της συζήτησης και αν θα επέλθει συμφωνία, που θα σημάνει παράλληλα την αρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα ποδοσφαίρου. Η αισιοδοξία από όλες τις πλευρές είναι μεγάλη, κάποιοι, μάλιστα, τονίζουν με βεβαιότητα ότι δεν θα προκύψουν εμπόδια και οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. Ας περιμένουμε, όμως, και ας μην είμαστε βιαστικοί.

Απόψε μπορεί να γραφτεί ιστορία. Σε ενδεχόμενη συμφωνία Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου, η 15η Σεπτεμβρίου θα είναι μια σημαντική μέρα για τον Παναθηναϊκό οργανισμό. Μια μέρα που θα καταγραφεί ως η αρχή μιας νέας περιόδου, μετά την κρίση που έχει περάσει ο σύλλογος, σχεδόν σε κάθε επίπεδο. Αν, τελικά, οι δυο άνδρες συμφωνήσουν, ο Γιαννακόπουλος θα «τρέξει» τις εξελίξεις και πολύ σύντομα θα αναλύσει το πλάνο του με κάθε επισημότητα, θα αποκαλύψει τους «συμπαίκτες» που έχει ήδη στο πλευρό του για την οικονομική ενίσχυση του PAO FOUNDATION, αλλά και θα προχωρήσει για το στήσιμο του μηχανισμού που απαιτείται.

Το βράδυ θα τα γνωρίζουμε όλα. Αυτή η νύχτα μένει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE