ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ

PAO Foundation: Αυτό είναι το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ

Το πλάνο που έχει καταστρώσει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τη μεταφορά του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΟΑΚΑ. Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ, πόσο υπολογίζεται το κόστος.

PAO Foundation: Αυτό είναι το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη δώσει τα πρώτα σημεία που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα λάβει «σάρκα και οστά», το όραμά του για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, μέσω του «PAO Foundation».

Ένα από αυτά τα σημεία, όπως κατέστη σαφές και από την γραπτή δήλωση του ιδίου, είναι η δημιουργία κοινής «στέγης» για όλα τα τμήματα του συλλόγου στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του για το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, προκειμένου να φιλοξενήσει το «τριφύλλι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο είναι το πρότζεκτ

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», υπάρχει η απόφαση για τη διενέργεια μελέτης ώστε ο εν λόγω χώρος να μετατραπεί σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, γεγονός που θα συμβεί με την αφαίρεση του στίβου πέριξ του αγωνιστικού χώρου, αλλά και την βύθιση του δευτέρου.

Για το εν λόγω πρότζεκτ μάλιστα φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εν λόγω χώρο και έχει συμπράξει στην κατασκευή μεγάλων γηπέδων του εξωτερικού.

Παράλληλα, θετική φαίνεται πως είναι και η στάση της Κυβέρνησης στο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο οι συζητήσεις με τον σύλλογο θα προχωρήσουν εφ’ οσον «κλειδώσει» το deal μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αλαφούζου.

Το κόστος του σχεδίου

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το σχέδιο που αφορά την μετατροπή του ΟΑΚΑ σε Παναθηναϊκή Πολιτεία, υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί τρία χρόνια ώστε να ολοκληρωθεί.

Το εγχείρημα αυτό φέρεται πως θα κοστίσει γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ, με το «PAO Foundation» να είναι ο βασικός επενδυτής του πρότζεκτ αυτού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.