ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (19:00 - Cosmote Sport 4)

Πρώτη «πρόβα» στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός κάνει σήμερα τα ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» του μπροστά στο κοινό του, υποδεχόμενος την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη «πρόβα» στο ΟΑΚΑ

Επιστροφή στη βάση και στα γνώριμα… λημέρια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, έπειτα από μια εντατική εβδομάδα προπονήσεων στην Καστοριά και δύο φιλικές αναμετρήσεις, ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας στην προετοιμασία του, με παιχνίδια επιπέδου… Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε (19:00) την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη τους, ανεπίσημη, εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους για τη σεζόν 2017-18 και ευελπιστούν να συνεχίσουν τις υψηλές «πτήσεις», έχοντας λάβει την απαραίτητη φόρα από την προετοιμασία και τα τρία προηγούμενα -νικηφόρα- φιλικά.

Τέσσερις θα είναι οι απόντες για το «τριφύλλι» στο ματς με τους Ρώσους. Πρόκειται για την τριάδα των Ελλήνων διεθνών (Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο), οι οποίοι επέστρεψαν από την Πόλη το πρωί της Πέμπτης και έλαβαν άδεια έως τη Δευτέρα για να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες». Εκτός θα είναι και ο τραυματίας, Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...