ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Εύχομαι να είχα μείνει παραπάνω, ελπίζω να γυρίσω»

Ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ξανά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού Superfoods και δηλώνει πως ελπίζει να βάλει μελλοντικά για άλλη μια φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Λάσμε: «Εύχομαι να είχα μείνει παραπάνω, ελπίζω να γυρίσω»

O Γκαμπονέζος σέντερ έμεινε στο «τριφύλλι» για δύο χρόνια, όμως το «δέσιμό» του με τους «πράσινους» ήταν και παραμένει πολύ ισχυρό.

Ο Λάσμε θεωρεί τον Παναθηναϊκό Superfoods έναν σπουδαίο σταθμό της καριέρας του, μιας και πρόκειται για την μόνη ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία πέρασε μια διετία. Από την μεριά τους οι «πράσινοι» δεν ξεχνούν όσα πρόσφερε ο θεαματικός σέντερ και τον αποθεώνουν συχνά στο γήπεδο ή στα social media.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...