ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τέλος η συνάντηση – Έγινε το πρώτο βήμα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο. Σε καλό κλίμα η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες έκαναν ένα βήμα πιο κοντά σε συμφωνία.

Τέλος η συνάντηση - Έγινε το πρώτο βήμα

Ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η ιστορική συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, που αφορά το μέλλον του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν συζήτηση εφ’ όλης της ύλης η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες και το κλίμα που επικράτησε ήταν θετικό.

Το επιμύθιο της συνάντησης αυτής είναι πως δεν υπήρξε κάποια οριστική συμφωνία για την μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο έγινε ένα ακόμη βήμα προς την λύση της υπόθεσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα, καθώς θα πραγματοποιηθούν κι άλλες συναντήσεις ως ότου φτάσουμε στην τελική ευθεία για το deal.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...