ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρέις: «Αυτά συμβαίνουν αν χάσεις την συγκέντρωσή σου έστω και για μια στιγμή…»

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νούνο Ρέις.

Ρέις: «Αυτά συμβαίνουν αν χάσεις την συγκέντρωσή σου έστω και για μια στιγμή...»

Δηλώσεις με ισχυρή δόση αυτοκριτικής πραγματοποίησε ο Νούνο Ρέις στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος χρέωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης την κακή εκκίνηση των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ωστόσο πως η διοργάνωση έχει ακόμα δρόμο και πολλά μπορούν να συμβούν στην πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέις στη Nova:

«Mετά τους ευρωπαϊκούς μας αγώνες, κατέβηκε κάπως το επίπεδο της συγκέντρωσης μας και δεν ήμασταν συνεχώς συγκεντρωμένοι και επιθετικοί. Όταν έστω και για μια στιγμή χάνεις τη συγκέντρωση και την επιθετικότητα σου, τότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα και σε εκείνες τις στιγμές της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης, δεχθήκαμε γκολ»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε απόσταση από τον πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα, όμως το πρωτάθλημα έχει αρχίσει εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να αντιμετωπίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι τους αντιπάλους μας και αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα σκεφτούμε τον αγώνα που έρχεται με τον Απόλλωνα και μετά τους υπόλοιπους αγώνες. Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος και οι αντίπαλοι μας μπορεί να ηττηθούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βεβαίως οι ανατροπές μπορεί να συμβούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...