ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Όνειρό και ύψιστη τιμή η Εθνική ομάδα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής στο μέλλον.

Ιτούδης: «Όνειρό και ύψιστη τιμή η Εθνική ομάδα»

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Δημήτρη Ιτούδη στα ΝΕΑ:

Για την προοπτική της Εθνικής ομάδας: «Είναι ύψιστη τιμή να αναλάβεις την εθνική ομάδα της χώρας σου. Είναι ένα όνειρο που ίσως γίνει πραγματικότητα στο μέλλον. Λατρεύω και υποστηρίζω την Εθνική. Θεωρώ ότι είναι καθήκον να προσφέρεις στην Εθνική και στο μέλλον ελπίζω να είμαι σε θέση να το κάνω».

Για την επιστολή του προς τον Γκάλη: «Ο Νικ είναι ο οδηγός μας για όλους εμάς, αλλά και για όσους θα έρθουν στο μέλλον. Πραγματικά συγκινήθηκα με την τιμή που του έγινε και ιδιαίτερα με τον σπουδαίο λόγο του. Όπως είπε, τον έκανε να νιώσει πως έκανε κάτι πολύ σπουδαίο η μητέρα που του εκμυστηρεύτηκε πως έσωσε ένα παιδί από τα ναρκωτικά. Αυτό για μένα είναι η υπέρτατη προσφορά του αθλητισμού. Μακάρι όλοι μας να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Θα κάνουμε καλύτερο τον κόσμο».

Για το ΝΒΑ και αν θέλει να εργαστεί εκεί: «Γιατί δεν μένουμε στο παρόν που είναι τόσο όμορφο; Είμαι μια χαρά στην ΤΣΣΚΑ και σκέφτομαι μόνο την ΤΣΣΚΑ. Είμαι φιλόδοξος, ενημερώνομαι για το ΝΒΑ, είχα συνεργασία για 7 χρόνια με τους Πίστονς. Θεωρώ πως σύντομα κάθε ομάδα του ΝΒΑ θα έχει τουλάχιστον έναν Ευρωπαίο στον πάγκο της. Ως προοπτική με ενδιαφέρει, αλλά δεν με απασχολεί. Θα δούμε στο μέλλον. Μετά την ΤΣΣΚΑ, θα δούμε…»

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.