ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν (vid)

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν 63-65.

Τα highlights του Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν (vid)

Ο Παναθηναϊκός είχε σε φόρμα τους Ντένμον (14π.), Ρίβερς (12π.) και Όγκαστ (11π.), αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ούνικς Καζάν (63-65) στην πρώτη φετινή του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Οι απουσίες στη θέση του πλέι μέικερ (Καλάθης σε άδεια, Λεκαβίτσιους τραυματίας) έγιναν αισθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τον οποίο οι «πράσινοι» κρατάνε την καλή εικόνα που έδειξαν στην άμυνα αλλά και τις εμφανίσεις του Ντένμον (εξαιρετικός στην προετοιμασία), του Ζακ Όγκαστ αλλά και του Κέι Σι Ρίβερς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης σε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=J96dmMoYDiY

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...