ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΛΕΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τι συζήτησαν οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος στη συνάντηση

Ποιοι ήταν οι κύριοι άξονες της χθεσινοβραδινής συζήτησης του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ποιο θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο.

Τι συζήτησαν οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος στη συνάντηση

Το βράδυ της Παρασκευής, έλαβε χώρα το ιστορικό ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που αφορούσε το μέλλον του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του πρότζεκτ που ακούει στο όνομα «PAO Foundation».

Η συνάντησή τους κράτησε περίπου δύο ώρες και οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, δίχως ωστόσο να προκύψει κάποια συμφωνία. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε ένα βήμα προς τα εμπρός, όσον αφορά την όλη συζήτηση.

Οι άξονες της συζήτησης

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο κύριος άξονας της κουβέντας περιστράφηκε γύρω από τα χρέη της ΠΑΕ, το ακριβές μέγεθός τους και τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εικόνα στον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ αναφορικά με το «PAO Foundation», αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίον θα αναπτυχθεί και θα δράσει προκειμένου να εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλυσε στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ το πως σκοπεύει να συμμετάσχει στο όλο εγχείρημα, αλλά και το πως θα ενταχθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στην «αγκαλιά» του «PAO Foundation».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος συζητήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...