ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε νέο ταλέντο ο Παναθηναϊκός!

Ενίσχυση με μελλοντική προοπτική για τον «εξάστερο»!

Πήρε νέο ταλέντο ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Κλόντιαν Μούτσα.

Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής μπήκε στο «στόχαστρο» των νταμπλούχων Ελλάδος, οι οποίοι είδαν στο πρόσωπό του μια ταλαντούχα προσθήκη για το μέλλον. Ο ίδιος θα ενσωματωθεί στην ακαδημία των «πρασίνων».

Η πρώην ομάδα του, Ιεράπετρα, αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσής της τον Μούτσα, που είχε αγωνιστεί και στον Πρωτέα Βούλας

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της Ιεράπετρας:

O A.O. IEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει τη παραχώρηση του αθλητή του Κλοντιάν Μούτσα (2001) στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Άλλο ένα μεγάλο βήμα για το νεαρό αθλητή μας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ιδανικό μπασκετικό περιβάλλον και στα καλύτερα προπονητικά χέρια.Του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του όπως πάντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.