ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Απόλλωνα

Το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την σημερινή αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Απόλλωνα

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης (16:00) και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για το απαραίτητο… restart στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να πορευθεί στο σημερινό ματς επιλέγοντας στη βασική ενδεκάδα τους: Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, Νίκλας Χουλτ αριστερά, Ματίας Γιόχανσον δεξιά και τους Κουτρουμπή – Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας.

Τον άξονα θα καλύψουν οι Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ, με τον Ρόμπιν Λουντ στο αριστερό «φτερό», τον Άντονι Μουνιέ στα δεξιά, τον Όμρι Άλτμαν σε ρόλο οργανωτή και τον Τσάβες (ή τον Μολίνς) σε θέση σέντερ φορ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...