ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απίθανη σύμπτωση του φετινού Ευρωμπάσκετ

Ένα γεγονός το οποίο δεν συμβαίνει συχνά...

Η απίθανη σύμπτωση του φετινού Ευρωμπάσκετ

Την Κυριακή (17/9) έλαβαν χώρα οι δύο τελευταίες -και κρισιμότερες- αναμετρήσεις του φετινού Ευρωμπάσκετ, καθώς διεξήχθη ο μικρός αλλά και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Οι Σλοβένοι επικράτησαν των Σέρβων κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης, ενώ οι Ισπανοί επιβλήθηκαν των Ρώσων παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Ως εδώ, όλα καλά…

Τι συνέβη όμως και τα δύο προαναφερθέντα ματς έληξαν με το ίδιο σκορ (93-85 οι Σλοβένοι τους Σέρβους αλλά και οι Ισπανοί τους Ρώσους); Προφανώς δεν πρόκειται για… θεωρία συνωμοσίας, αλλά για καθαρή σύμπτωση, η οποία ωστόσο έδωσε… μεταφυσική χροιά στη διοργάνωση.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.