ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Aλαφούζος: «Μετάνιωσα και πρέπει να φύγω»

Τι φέρεται να είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, στην χθεσινή συνάντησή τους.

Aλαφούζος: «Μετάνιωσα και πρέπει να φύγω»

Το πρωί της Κυριακής (17/9), Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποίησαν τη δεύτερή τους συνάντηση η οποία αφορούσε το μέλλον της ΠΑΕ αλλά και του συλλόγου. Ωστόσο, οι δύο άνδρες δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα να «ναυαγήσουν» οι μεταξύ τους συζητήσεις.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» φέρνει στο «φως» μια χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η οποία δείχνει τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε προς τον ομόλογό του: «Έχω μετανιώσει που μπήκα στον Παναθηναϊκό. Ήταν λάθος μου και πλέον πρέπει να φύγω».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την αναφορά του στο ποσό που έχει βάλει συνολικά στα ταμεία της ΠΑΕ (40 εκατ. ευρώ), μέσω της χθεσινής δήλωσής του μετά το ραντεβού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.