ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπάσκετ: Σε αυτό το γήπεδο θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου

Αυτή τη φορά, η απόφαση πάρθηκε νωρίς από την ΕΟΚ.

Μπάσκετ: Σε αυτό το γήπεδο θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ για τη σεζόν 2017-18.

Η ΕΟΚ συνεδρίασε και προέκρινε την επιλογή του εν λόγω γηπέδου, το οποίο μάλιστα θα φιλοξενήσει και το πρώτο ματς της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ (27/11) αλλά και το αντίστοιχο της Εθνικής Γυναικών κόντρα στη Μεγ. Βρετανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφασίστηκαν τα εξής:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τελικός του κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2017-18 θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης.

Στο ίδιο γήπεδο, στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης θα διεξαχθεί η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντίπαλο το Ισραήλ στις 27/11.

H πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών στις 15/11 με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019. θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κοζάνης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.