ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει με αριθμούς ο Αλαφούζος»

Πως σχολιάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τις αποφάσεις του και το μέλλον του συλλόγου.

«Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει με αριθμούς ο Αλαφούζος» | panathinaikos24.gr

Τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου ανέφεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος φερόταν έτοιμος να τοποθετηθεί δημοσίως για τις συναντήσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και την επόμενη ημέρα του συλλόγου, γεγονός το οποίο δεν συνέβη τελικά κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό
Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό 27.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την «Sportday», οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί μιλώντας με αριθμούς όταν έρθει η ώρα, λόγω του ότι έχουν ακουστεί πολλά τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Εδώ που έφτασε η κατάσταση, όταν έρθει η ώρα να μιλήσει ο Αλαφούζος, θα αναφερθεί και σε αριθμούς. Γιατί πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπερνάρντ, έρχεται πρωτοκλασάτο 8αρι!
Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπερνάρντ, έρχεται πρωτοκλασάτο 8αρι! 24.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close