ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή άδεια του Παναθηναϊκού

Τι πρέπει να κάνει ο σύλλογος για να εξασφαλίσει άδεια για την συμμετοχή στην Ευρώπη. Ποια τα ποσά που χρειάζονται, αλλά και οι τρεις κρίσιμες ημερομηνίες.

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή άδεια του Παναθηναϊκού

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της αρνητικής εξέλιξης των συζητήσεων μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου έχει θέσει αρκετά ερωτήματα όσον αφορά τη δυνατότητα του συλλόγου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις μελλοντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να αποφευχθεί το χείριστο σενάριο, δηλαδή το «μπλοκάρισμα» του Παναθηναϊκού από την UEFA, οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι να καταβάλλουν κάποια ποσά σε τρεις περιπτώσεις εντός της σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο σύλλογος θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ έως το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μη μπει σε καθεστώς επιτήρησης από την UEFA.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν το «τριφύλλι» δεν καταφέρει να πληρώσει, τότε τον Δεκέμβρη, θα του επιβληθεί πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ωστόσο, η σημαντικότερη περίοδος για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού τοποθετείται τον Μάρτιο. Τότε, ο σύλλογος θα περάσει από τον έλεγχο της UEFA για το Financial Fair Play και θα χρειαστεί να έχει «κάβα» ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...