ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε να πετύχουμε γρηγορότερα το δεύτερο γκολ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ (2-0).

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε να πετύχουμε γρηγορότερα το δεύτερο γκολ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στο Cosmote TV:

«Έπρεπε να έχει μπει το 2ο γκολ πολύ πιο γρήγορα. Παρότι δεν είχαμε ένταση σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Προτιμούμε να είμαστε πιο συγκρατημένοι, να κάνουμε αντεπιθέσεις όποτε μας δίνεται η ευκαιρία. Δεν είμαστε έτοιμοι για πολλούς αυτοματισμούς. Θα μπορούσε πάντως σήμερα να βάλουμε το δεύτερο γκολ πιο γρήγορα. Το θετικό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετά παιδιά. Το αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Λουτσιάνο, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.