ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O… ψήστης Πράνιτς και το σχόλιο του Στιλ! (pic)

Ο Κροάτης καλοπέρασε στο μπάρμπεκιου αλλά δεν γλίτωσε το πείραγμα του πρώην συμπαίκτη του.

O... ψήστης Πράνιτς και το σχόλιο του Στιλ! (pic)

Ένα υπέροχο απόγευμα Τετάρτης φαίνεται ότι περνά ο Ντάνιελ Πράνιτς, έχοντας παρέα, μπύρα και φυσικά… κρέας!

Ο Κροάτης πρώην «πράσινος» ποδοσφαιριστής θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο instagram τις όμορφες στιγμές που περνά με φόντο την ψησταριά, με τον πρώην συμπαίκτη του, Λουκ Στιλ να τον τρολάρει δίχως… ντροπή.

«Αυτό είναι το πιο… φθηνό μπάρμπεκιου που έχω δει ποτέ μου», ανέφερε ο Άγγλος τερματοφύλακας με τον Κροάτη να απαντά: «Μην κοιτάς την ποσότητα αλλά την ποιότητα φίλε μου».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by dp (@danijelpranjic32dp)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.