ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποια τα εμπόδια για την προοπτική του ΟΑΚΑ αλλά και για το Γουδή

Σε ποιους τομείς «κολλάνε» τα τρέχοντα πρότζεκτ του Παναθηναϊκού για την ανάπλαση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την προοπτική νέου γηπέδου στο Γουδή.

Ποια τα εμπόδια για την προοπτική του ΟΑΚΑ αλλά και για το Γουδή | panathinaikos24.gr

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρο στον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο να έχει θέσει τους τελευταίους μήνες επί τάπητος, δύο επιλογές για την δημιουργία μιας «πράσινης» πολιτείας, με κορωνίδα το νέο γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης 3.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο και στις δύο επιλογές φαίνεται πως ορθώνονται ορισμένα εμπόδια, τα οποία αναλύονται μέσα από το ρεπορτάζ της «Live Sport».

ΟΑΚΑ

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, η προοπτική του ΟΑΚΑ, βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο υφυπουργός βλέπει με καλό μάτι την μετατροπή του σταδίου σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, καθώς εκτός των άλλων το κράτος θα απαλλαγεί μια και καλή από τα πάγια έξοδα συντήρησής του.

Ωστόσο, επειδή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας ανάθεση για το έργο, καθώς το ΟΑΚΑ ανήκει στο Υπερταμείο, θα πρέπει αναγκαστικά να ακολουθηθεί η διαδικασία του διαγωνισμού, η οποία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων, θα είναι χρονοβόρα.

Γουδή

Η προοπτική της ανέγερσης του νέου γηπέδου του συλλόγου στο Γουδή εντάσσεται μέσα στο ρυθμιστικό σχέδιο για τον Δήμο Αθηναίων, το οποίο η κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Το εμπόδιο που ορθώνεται στην περίπτωση αυτή έχει να κάνει με την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Ο Ερασιτέχνης δεν έχει την δικαιοδοσία να βάλει την υπογραφή του για την εκκίνηση του πρότζεκτ αυτού, διότι η διοίκησή του έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο και δεν είναι αιρετή. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει το εν λόγω θέμα.

Εν κατακλείδι, η κυβέρνηση συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα του συλλόγου, αναμένοντας κάποια οριστική απόφαση/κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, προκειμένου να λάβει θέση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close