ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποια τα εμπόδια για την προοπτική του ΟΑΚΑ αλλά και για το Γουδή

Σε ποιους τομείς «κολλάνε» τα τρέχοντα πρότζεκτ του Παναθηναϊκού για την ανάπλαση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την προοπτική νέου γηπέδου στο Γουδή.

Ποια τα εμπόδια για την προοπτική του ΟΑΚΑ αλλά και για το Γουδή

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρο στον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο να έχει θέσει τους τελευταίους μήνες επί τάπητος, δύο επιλογές για την δημιουργία μιας «πράσινης» πολιτείας, με κορωνίδα το νέο γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ωστόσο και στις δύο επιλογές φαίνεται πως ορθώνονται ορισμένα εμπόδια, τα οποία αναλύονται μέσα από το ρεπορτάζ της «Live Sport».

ΟΑΚΑ

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, η προοπτική του ΟΑΚΑ, βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο υφυπουργός βλέπει με καλό μάτι την μετατροπή του σταδίου σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, καθώς εκτός των άλλων το κράτος θα απαλλαγεί μια και καλή από τα πάγια έξοδα συντήρησής του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, επειδή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας ανάθεση για το έργο, καθώς το ΟΑΚΑ ανήκει στο Υπερταμείο, θα πρέπει αναγκαστικά να ακολουθηθεί η διαδικασία του διαγωνισμού, η οποία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων, θα είναι χρονοβόρα.

Γουδή

Η προοπτική της ανέγερσης του νέου γηπέδου του συλλόγου στο Γουδή εντάσσεται μέσα στο ρυθμιστικό σχέδιο για τον Δήμο Αθηναίων, το οποίο η κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Το εμπόδιο που ορθώνεται στην περίπτωση αυτή έχει να κάνει με την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Ο Ερασιτέχνης δεν έχει την δικαιοδοσία να βάλει την υπογραφή του για την εκκίνηση του πρότζεκτ αυτού, διότι η διοίκησή του έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο και δεν είναι αιρετή. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει το εν λόγω θέμα.

Εν κατακλείδι, η κυβέρνηση συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα του συλλόγου, αναμένοντας κάποια οριστική απόφαση/κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, προκειμένου να λάβει θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.