ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στο instagram Γιαννακόπουλου μετά το τέλος Αλαφούζου (pic)

Αυτή την ώρα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γεμίζουν με σχόλια την τελευταία ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ζητώντας του να αναλάβει την ΠΑΕ.

Χαμός στο instagram Γιαννακόπουλου μετά το τέλος Αλαφούζου (pic)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση των θέσεων του Αλαφούζου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, ζητώντας από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Δημήτρη πάρε την ΠΑΕ», «Είμαστε όλοι δίπλα σου», «Δημήτρη Γιαννακόπουλε προχώρα», «Βγες μπροστά και θα είμαστε όλοι στο πλευρό σου», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.instagram.com/p/BZQRP-Xlj5P/?hl=el&taken-by=dpg7000

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.