ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mέσα και ο Καλαϊτζάκης με Εφές

Ο νεαρός γκαρντ του «τριφυλλιού, Γιώργος Καλαϊτζάκης, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και ως εκ τούτου θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Αναντολού Εφές.

Mέσα και ο Καλαϊτζάκης με Εφές

Ο παίκτης-αποκάλυψη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε και παρέστη κανονικά στην σημερινή, απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Το μοναδικό όνομα που υπάρχει στο απουσιολόγιο του Τσάβι Πασκουάλ εν όψει του αυριανού φιλικού με την Αναντολού Εφές, είναι εκείνο του Λούκας Λεκαβίτσιους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.