ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο: «Ήταν ο μόνος Παναθηναϊκός που ενδιαφέρθηκε»

Η αναφορά του Γιάννη Αλαφούζου στο περιβάλλον του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.

Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο: «Ήταν ο μόνος Παναθηναϊκός που ενδιαφέρθηκε»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το «τιμόνι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην ευρύτερη Παναθηναϊκή οικογένεια για ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να εξασφαλιστεί η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έκανε κάποια αναφορά στην τοποθέτησή του για τις συναντήσεις που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο ο ίδιος είχε παραδεχθεί στο περιβάλλον του ότι ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν ο μόνος που εκδήλωσε σοβαρό και έμπρακτο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.