ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Και επισήμως… μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο

Ποιες οι άμεσες κινήσεις του συλλόγου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιβίωση, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Και επισήμως… μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο | panathinaikos24.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι» της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες
Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες 2.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, φαντάζει επιβεβλημένη η εφαρμογή νέας «σφικτής» πολιτικής στα οικονομικά της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του οργανισμού, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πράσινης», η επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης Αλαφούζου περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία θα εφαρμοστούν ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι στα ταμεία του συλλόγου.

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται πως θα αποτελέσουν την κύρια πηγή εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ήδη, οι «πράσινοι» περιμένουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Βλαχοδήμου με την Μπενφίκα, η οποία θα αποφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο «Όντι» δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής ο οποίος μπαίνει σε «τροχιά» αποχώρησης, καθώς είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει ο Κουρμπέλης αλλά και άλλοι «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα με τις πωλήσεις, θα εφαρμοστεί νέος γύρος περικοπών στους μισθούς αλλά και μειώσεων στο δυναμικό της «πράσινης» ΠΑΕ.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close