ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Και επισήμως… μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο

Ποιες οι άμεσες κινήσεις του συλλόγου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιβίωση, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Και επισήμως… μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι» της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πλέον, φαντάζει επιβεβλημένη η εφαρμογή νέας «σφικτής» πολιτικής στα οικονομικά της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του οργανισμού, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πράσινης», η επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης Αλαφούζου περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία θα εφαρμοστούν ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι στα ταμεία του συλλόγου.

Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic)
Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic) 36.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται πως θα αποτελέσουν την κύρια πηγή εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ήδη, οι «πράσινοι» περιμένουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Βλαχοδήμου με την Μπενφίκα, η οποία θα αποφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο «Όντι» δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής ο οποίος μπαίνει σε «τροχιά» αποχώρησης, καθώς είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει ο Κουρμπέλης αλλά και άλλοι «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα με τις πωλήσεις, θα εφαρμοστεί νέος γύρος περικοπών στους μισθούς αλλά και μειώσεων στο δυναμικό της «πράσινης» ΠΑΕ.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ