ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (20:30)

Με τη νέα φανέλα αλλά και τους διεθνείς!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, φορώντας τη νέα του φανέλα και με τους διεθνείς... στα όπλα!

Με τη νέα φανέλα αλλά και τους διεθνείς!

Έτοιμος για τρίτο δυνατό «τεστ» επί ελληνικού εδάφους είναι ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει απόψε την Αναντολού Εφές σε ακόμη ένα φιλικό επιπέδου Euroleague και αναμένεται να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Ούνικς και την ΤΣΣΚΑ.

Ο Καταλανός θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις διεθνείς καλαθοσφαιριστές (Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο), οι οποίοι το περασμένο διάστημα συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ. Η τριάδα αυτή ενσωματώθηκε στις προπονήσεις τη Δευτέρα και θα προσθέσει το απαραίτητο βάθος που έλειπε από το ρόστερ της ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, απόψε θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του «εξάστερου». Όσοι βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα φανέλα της ομάδας, η οποία θα την «συνοδεύσει» στην πορεία της τη σεζόν 2017/18.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...