ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οπαδοί στο Κορωπί: «Δίπλα σας με οποιοδήποτε κόστος»

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των οπαδών του «τριφυλλιού» στο Κορωπί. Τι είπαν στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες.

Οπαδοί στο Κορωπί: «Δίπλα σας με οποιοδήποτε κόστος»

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο Κορωπί προκειμένου να στείλουν μήνυμα στήριξης στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι οπαδοί, υποσχέθηκαν στήριξη με κάθε τρόπο στον Εβρίτη τεχνικό αλλά και στην ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι από εδώ και στο εξής θα είναι δίπλα στην ομάδα με κάθε κόστος, εξηγώντας ότι ο λόγος της απουσίας τους το προηγούμενο διάστημα από τα γήπεδα είχε να κάνει με την διοίκηση του συλλόγου.

Παράλληλα, προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών, αναφέροντας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο, τονίζοντας ωστόσο ότι εκείνοι θα πρέπει να δίνουν από εδώ και στο εξής το 100% σε κάθε παιχνίδι και να σεβαστούν τόσο το «τριφύλλι» όσο και τον κόσμο του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την σημερινή τους κίνηση στήριξης προς την ομάδα και στη συνέχεια οι 200 φίλοι της ομάδας αποχώρησαν από το Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...