Ποδόσφαιρο

H πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Ποιους ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (20:30).

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο για την αποψινή (20:30) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Εκτός του Λουτσιάνο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουτρουμπής, Τζανδάρης, Καμπέσας και Κουλιμπαλί.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε μια μίνι-αναπροσαρμογή των πλάνων του, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον θα παραταχθεί η ομάδα στο σημερινό ματς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Εβρίτης τεχνικός θα επιλέξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, με τον Χουλτ να τοποθετείται στο αριστερό άκρο, τον Γιόχανσον να παραμένει στην απέναντι πλευρά και τους Κουρμπέλη – Μολέδο στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα θα τοποθετηθεί το δίδυμο Χίλιεμαρκ – Σιλά, με τον Λουντ να πηγαίνει στο αριστερό «φτερό» τον Χατζηγιοβάνη στο δεξί (έχει προβάδισμα αντί του Μουνιέ).

Έπειτα, ο Άλτμαν θα είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του Λουτσιάνο, ο Γκιγιέρμο Μολίνς να αρχίζει (όπως όλα δείχνουν) στην ενδεκάδα, με τον Τσάβες να είναι στον πάγκο.

Exit mobile version