ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Oυζουνίδης: «Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αυτή η κατάσταση δεν προχωράει»

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, το τελευταίο διάστημα, μιλήσε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό (2-0) ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Oυζουνίδης: «Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αυτή η κατάσταση δεν προχωράει»

Αναλυτικά

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήτα πολύ καλοί. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές».

Για το τι είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τηλέφωνο: «Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ».

Για το πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση: «Πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ξαφνικά ενώ είχαμε ανοδική πορεία».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα εκτός έδρας: «Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό τόσο. Όταν τα πράγματα είναι έτσι δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...