ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Ποιους ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (20:30).

H πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο για την αποψινή (20:30) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Εκτός του Λουτσιάνο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουτρουμπής, Τζανδάρης, Καμπέσας και Κουλιμπαλί.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε μια μίνι-αναπροσαρμογή των πλάνων του, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον θα παραταχθεί η ομάδα στο σημερινό ματς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Εβρίτης τεχνικός θα επιλέξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, με τον Χουλτ να τοποθετείται στο αριστερό άκρο, τον Γιόχανσον να παραμένει στην απέναντι πλευρά και τους Κουρμπέλη – Μολέδο στο κέντρο της άμυνας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άξονα θα τοποθετηθεί το δίδυμο Χίλιεμαρκ – Σιλά, με τον Λουντ να πηγαίνει στο αριστερό «φτερό» τον Χατζηγιοβάνη στο δεξί (έχει προβάδισμα αντί του Μουνιέ).

Έπειτα, ο Άλτμαν θα είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του Λουτσιάνο, ο Γκιγιέρμο Μολίνς να αρχίζει (όπως όλα δείχνουν) στην ενδεκάδα, με τον Τσάβες να είναι στον πάγκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.