ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις στα διοικητικά»

Η τοποθέτηση του Έλληνα τερματοφύλακα για τις τελευταίες εξελίξεις στα του συλλόγου.

Διούδης: «Ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις στα διοικητικά»

Την ευχή του για θετικές εξελίξεις στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, έδωσε, μέσω των δηλώσεών του στο novasports.gr ο Σωκράτης Διούδης.

«Σίγουρα ευχόμαστε να υπάρξει κάτι θετικό για την ομάδα και διοικητικά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, να πηγαίνουμε παντού για τη νίκη και να κάνουμε τη δική μας δουλειά.», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Ποτέ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όταν ακούς διάφορα για τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεσαι. Όμως δεν είναι αυτή η δουλειά μας και όσο μπορούμε, μένουμε έξω από αυτό το κομμάτι και κοιτάμε να είμαστε προσηλωμένοι στη δική μας δουλειά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, ο προπονητής περνάει τα δικά του κομμάτια στην ομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...