ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όγκαστ: «Ανυπομονώ για το ματς στο ΣΕΦ»

Ο ομογενής σέντερ αποκάλυψε ότι αδημονεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τι είπε για την προσαρμογή του, τον Τσάβι Πασκουάλ αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας.

Όγκαστ: «Ανυπομονώ για το ματς στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζακ Όγκαστ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Εφές:

Για τη νίκη επί της Εφές Αναντολού: «Ηταν μια καλή ευκαιρία για να βγούμε και παίξουμε. Δεν πήρα όσα λεπτά συνήθιζα, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Βλέπουμε ένα ματς τη φορά και ανυπομονώ να έχουμε άλλη μια ευκαιρία την Κυριακή».

Για την επιστροφή των διεθνών: «Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα που έχουμε “γεμάτη” ομάδα. Περνάμε μέρες μαζί στην προπόνηση και ετοιμαζόμαστε. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον και σιγά – σιγά νιώθουμε άνετα μεταξύ μας».

Για τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης: «Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός, να βγαίνω στο παρκέ και να παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, είτε ξεκινάω στην αρχική πεντάδα, είτε έρχομαι από τον πάγκο, όσα λεπτά κι αν αγωνίζομαι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό: «Νιώθουμε άνετα ο ένας με τον άλλον. Μαθαίνουμε πράγματα και plays. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς και να παίξουμε ομαδικά. Θα ερθούμε, θα προπονηθούμε και με τα ματς θα γίνουμε καλύτεροι».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Όλα είναι εξαιρετικά. Δεν πήρα τόσο μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε αυτό το ματς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτομαι μέρα με την μέρα, θα επιστρέψω και θα είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερο την Κυριακή».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είμαι ενθουσιασμένος. Θα πάμε να παίξουμε στην έδρα τους. Ξέρουμε πως δεν θα έχει κόσμο, οπότε θα είναι ένα “ήσυχο” παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να “νιώσουμε” αυτή την αντιπαλότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.