ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχει «πετάξει» είκοσι βαθμούς μακριά από την έδρα του!

Τραγική η συγκομιδή για τους «πράσινους» μακριά από τη Λεωφόρο.

Έχει «πετάξει» είκοσι βαθμούς μακριά από την έδρα του!

Το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (2-0 από τον Παναιτωλικό), αδυνατώντας για ακόμη μια φορά να σταθεί ανταγωνιστικά και να πάρει «τρίποντo» μακριά από την έδρα του.

Η απόδοση των «πρασίνων» και κυρίως η συγκομιδή βαθμών εκτός Λεωφόρου αποτελεί γεγονός προς συζήτηση και προβληματισμό, καθώς στη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη, το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει μόλις μία (!) φορά σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετρώντας παράλληλα 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πλην της περσινής πεντάρας στην Τρίπολη (5-1) κόντρα στον Αστέρα, οι «πράσινοι» φεύγουν από την επαρχία με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς έχει ηττηθεί τέσσερις φορές (Κέρκυρα, Ξάνθη, Πλατανιά, Παναιτωλικός) και έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες (Λάρισα, ΠΑΣ, Κέρκυρα, Πλατανιάς).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν υπολογίσουμε τα εννέα αυτά παιχνίδια με άλλο «μάτι», δηλαδή με τη βαθμολογική συγκομιδή, βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κατορθώσει να μαζέψει μόλις επτά από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς, τους οποίους θα έπαιρνε αν έκανε το απόλυτο (9 στις 9 νίκες), ωστόσο όπως παρατηρούμε, οι «πράσινοι» δεν έχουν μπορέσει να πάρουν ούτε τους μισούς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.