Ποδόσφαιρο

Τι έπιασε ο άνθρωπος! Τέσσερις αποκρούσεις σε έξι δευτερόλεπτα! (vid)

Τι έπιασε ο άνθρωπος! Τέσσερις αποκρούσεις σε έξι δευτερόλεπτα! (vid)

Aπίστευτη φάση στο παιχνίδι της Σπάρτα με την Ντεν Χάαγκ με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ρότερνταμ να κάνει τέσσερις αποκρούσεις σε έξι δευτερόλεπτα!

Δυστυχώς, βέβαια, ο Ρόι Κόρτσμιτ δεν κατάφερε να αποτρέψει την εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του, που παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Σπάρτα κατάφερε να γίνει… highlight χάρη στις τέσσερις φανταστικές αποκρούσεις σε χρονικό διάστημα μόλις έξι δευτερολέπτων!

Δείτε τη φάση εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version