ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήκωσαν πανό κατά του Στραματσόνι οι οπαδοί της Σπάρτα! (pic)

Όσο περνά ο καιρός, η μουρμούρα για τον Ιταλό τεχνικό εντείνεται στην Πράγα. Δείτε τη φωτογραφία.

Σήκωσαν πανό κατά του Στραματσόνι οι οπαδοί της Σπάρτα! (pic)

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε τη Σπάρτα Πράγας με σκοπό να την επαναφέρει στην κορυφή του τσέχικου πρωταθλήματος.

Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση στήριξε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ιταλού, διαθέτοντας ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ωστόσο, στην πράξη, φαίνεται πως όλα βαίνουν αντίθετα για τον πρώην «πράσινο» τεχνικό, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και εκτός Ευρώπης.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μουρμούρα για τον «Στράμα» ολοένα και εντείνεται στις τάξεις των οπαδών της Σπάρτα, που δεν δίστασαν να κρεμάσουν πανό με το πρόσωπο του Ιταλού μέσα σε ένα… απαγορευτικό και το μήνυμα: «Αντίο Στραματσόνι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.