ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φυλακούρης: «Δεν υπάρχουν πλέον μεγάλοι παράγοντες…»

Ο Τότης Φυλακούρης δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Φυλακούρης: «Δεν υπάρχουν πλέον μεγάλοι παράγοντες...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου «πράσινου» άσου στο «Ράδιο Αρκαδία»:

«Είμαι πολύ λυπημένος και στεναχωρημένος για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τελευταία. Μια τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που μπορεί να συγκαταλέγεται στις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες όλων των εποχών, βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας της. Δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παράγοντες του παρελθόντος. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να καλυτερεύσει η κατάσταση στο μέλλον αρκεί να βοηθήσουν όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.