ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βολικάκης: «Τα έξοδα πληρώνονται από την τσέπη μας»

Ο ποδηλάτης και πρωταθλητής Ελλάδος με το «τριφύλλι», Χρήστος Βολικάκης, μίλησε για την επιτυχία του συλλόγου αλλά και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο άθλημα.

Βολικάκης: «Τα έξοδα πληρώνονται από την τσέπη μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Βολικάκη στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Πήρα πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Είμαστε όλη την ημέρα στο στάδιο, τρεις μέρες είμαστε πρωί και απόγευμα, γιατί υπάρχουν πολλά αγωνίσματα και σιγά σιγά μας βγαίνει η κούραση.

Το επίπεδο στην Ελλάδα έχει ανέβει, όμως στην Ευρώπη είναι σαφώς πιο ανεβασμένο, υπάρχουν, πάντως, νέοι αθλητές που μπορούν να φτάσουν στο μέλλον σε διακρίσεις. Είναι εγγυημένη η επιτυχία στον Παναθηναϊκό, η ΓΓΑ δεν δίνει λεφτά στην ομοσπονδία και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μόνοι μας, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με όλα τα έξοδα πληρωμένα από ‘μας, ευτυχώς έχω το χορηγό μου και μου τα πληρώνει όλα και έτσι θα καταφέρω να αγωνιστών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπάρχουν νέα παιδιά, δεν έχουν και στήριξη, τα περισσότερα ταλέντα πάνε σχολείο όταν μεγαλώσουν και χάνονται, προτιμούν να πάνε σε μία σχολή, όποιος κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στερηθεί πολλά πράγματα από τη ζωή του

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν συντηρείται η πίστα στο ΟΑΚΑ, δεν είναι και το ξύλο και δε θα γίνονται σωστές προπονήσεις υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο που υπάρχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.