ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Αγώνας δρόμου για Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη

Έξι ονόματα... καταχωρήθηκαν στο «απουσιολόγιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη στην πρώτη προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Τρέχουν για να προλάβουν οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης.

Αγώνας δρόμου για Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη

Την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-0) ακολούθησαν μια σειρά από προβλήματα όσον αφορά την ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, εν όψει της επόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης, με την οποία άνοιξε ο κύκλος της προετοιμασίας για το ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Πλην του Λουτσιάνο Νέβες, που εγχειρίστηκε επιτυχώς, ο Αντρές Τσάβες έκανε θεραπεία, ενώ οι Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Κουτρουμπής και Χατζηγιοβάνης γυμνάστηκαν ατομικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τους έξι προαναφερθέντες, μόνο οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης έχουν πιθανότητες ώστε να προλάβουν την αναμέτρηση του Σαββάτου, ωστόσο το αν το καταφέρουν θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.