ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκαλυπτικές ατάκες από Κοκόσκοφ: «Λυπάμαι για… Παναθηναϊκό»

Ο κόουτς που οδήγησε τη Σλοβενία στο «Έβερεστ» μιλά για το χρυσό, θυμάται ιστορίες με τον Ντράγκιτς και παραδέχεται ότι λυπάται που δεν πήγε στον Παναθηναϊκό.

Αποκαλυπτικές ατάκες από Κοκόσκοφ: «Λυπάμαι για... Παναθηναϊκό»

Το κινητό του δεν σταματά να χτυπά ποτέ. Εδώ και 15 χρόνια, τα ψηφία που πρέπει να πληκτρολογήσεις για να τον καλέσεις παραμένουν ίδια, μα κάθε μέρα που περνά το κινητό «βομβαρδίζεται» με όλο και περισσότερες πληροφορίες, επαφές, εφαρμογές. Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου όμως πήρε «φωτιά», σχεδόν μπλόκαρε και αν είχε φωνή θα μιλούσε και θα ζητούσε ένα break.

Δεν χρειάστηκε να συζητήσει με τους συνεργάτες του για τον επόμενο αντίπαλο, δεν χρειάστηκε να ακούσει τους προβληματισμούς του Κουίν Σνάιντερ, δεν χρειάστηκε καν να σκεφτεί δεύτερη φορά για το τι θα απαντήσει σε top παίκτες, προπονητές και παράγοντες του ΝΒΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 17.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...