ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τόσα θα πληρώσει τον Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Νέος μπελάς για τους «πράσινους». Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ.

Τόσα θα πληρώσει τον Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό και οι οφειλές προκύπτουν από… παντού!

Οι «πράσινοι» καλούνται να καταβάλλουν το ποσό των 461.397 ευρώ σε δέκα ισόποσες δόσεις στον Ράσμους Τελάντερ, έχοντας μάλιστα λάβει προειδοποίηση ότι εάν μια από αυτές τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, στην ώρα της, τότε η ΠΑΕ απειλείται με κυρώσεις!

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των  461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.