Lifestyle

Το μυστικό του Λέντζου: Η θρυλική καφετέρια που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα

Το μυστικό του Λέντζου: Η θρυλική καφετέρια που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα

Αν μοιραστείτε κάποτε αυτή την ιστορία, μην την πείτε... μονορούφι. Μόνο γουλιά-γουλιά της πρέπει...

Η συνταγή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό επί σειρά ετών. Και τι δεν είχε ειπωθεί από στόμα σε στόμα. Κρέμα γάλακτος, αβγό, μπέικιν πάουντερ ακόμα και μαρένγκα επινοήθηκαν από τον αστικό μύθο ως συστατικά της επιτυχίας.

Λογικό να αναζητάει ο ντουνιάς το ανομολόγητο «τρικ» του καλύτερου φραπέ της Ελλάδας. Πηχτός όσο κανείς και… ατελείωτος, ένιωθες ότι σε πείσμα της κάθε τελευταίας ρουφιάς έβγαιναν από τα βάθη του ποτηριού άλλες δύο.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Exit mobile version