ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερός ο Λεκαβίτσιους: «Χωρίς τον Σάρας δεν θα βρισκόμουν τώρα εδώ»

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε για τον μέντορά του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και για την πορεία της αποθεραπείας του.

Φοβερός ο Λεκαβίτσιους: «Χωρίς τον Σάρας δεν θα βρισκόμουν τώρα εδώ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεκαβίτσιους σε μέσο της πατρίδας του:

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Η αποθεραπεία πάει αρκετά καλά, όπως προγραμματίσαμε. Ίσως πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε κιόλας. Αυτή την στιγμή δίνω έμφαση στην εκγύμναση, κάνω κάποιες ασκήσεις, ντρίμπλες και κοντινά σουτ. Σε μια εβδομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσω να μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και να ακολουθήσω μέρος του. Το πότε θα παίξω για πρώτη φορά είναι δύσκολο να το πω, αλλά πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα της Euroeague»

Για τον Πασκουάλ: «Ο Τσάβι Πασκουάλ με εξέπληξε με το πόσο απλός είναι. Μπορώ να του μιλήσω όπως μιλάω σε έναν φίλο μου. Επίσης, παρατήρησα το πόσο σπουδαίος προπονητής είναι».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος εδώ αγαπάει πολύ το μπάσκετ και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Πολύ συχνά, όταν παραγγέλνω φαγητό και μου το φέρνουν σπίτι, με αναγνωρίζουν και μου ζητάνε να βγούμε φωτογραφία. Είναι πολύ ωραίο αυτό»,

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιλογή του Νο19: «Με αυτό τον τρόπο ήθελα να δείξω πόσο ευγνώμων είμαι στον Σάρας. Είναι προφανές πως χωρίς αυτόν, δεν θα βρισκόμουν τώρα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να κάνω τον κόσμο να νομίζει πως είμαι ο επόμενος Σάρας».

Για το καλεντάρι της FIBA: «Πιστεύω αυτό που πιστεύουν και οι περισσότεροι παίκτες, είναι μια ανοησία. Μακάρι το πρόγραμμα να ήταν όπως πριν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.