ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

Κίνδυνος μηδενισμού και αφαίρεσης βαθμών λόγω Τελάντερ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε ο Τελάντερ να εισπράξει από τον Παναθηναϊκό 461.397 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από τις 6 Οκτωβρίου και ο Δανός ενημέρωσε πως αν δεν πληρωθεί θα ζητάει από την ΕΠΟ τον μηδενισμό του τριφυλλιού.

Κίνδυνος μηδενισμού και αφαίρεσης βαθμών λόγω Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ ήταν γνωστό πως είχε κάνει προσφυγή στους πράσινους, αλλά πλέον η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι τελεσίδικη.

Το δικαστήριο αποφάσισε κατά την τελευταία του συνεδρίαση πως πρέπει:

«Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρώτη δόση για τον Ράσμους Τελάντερ πρέπει να πληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου και αντιστοιχεί σε 46.000 ευρώ. Ο Σκανδιναβός κεντρικός αμυντικός έχει διαμηνύσει στον Παναθηναϊκό πως αν δεν πληρωθεί, τότε θα ζητά από την ΕΠΟ το μηδενισμό του τριφυλλιού σε κάθε ματς και αφαίρεση τριών βαθμών μέχρι να εξοφληθεί.

Εκτός από τον πονοκέφαλο του Τελάντερ, οι πράσινοι έχουν αυτόν και του Μίκαελ Εσιέν πέντε μέρες νωρίτερα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει στον Γκανέζο μέσο, πάλι με απόφαση δικαστηρίου, 36.500 ευρώ την 1η Οκτωβρίου για την πρώτη δόση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.